+31 (0)6 45376223 print@maasdorpen.nl

Over Ons

MaasMediaPlus heeft per 1 januari 2022 de Maasdorpen overgenomen

Wij zijn Nina Krockow en Johan Noever

Samen zijn we al meer dan 45 jaar ondernemers en wonen en werken al jaren samen vanuit ons huis op de Derckxweg in Arcen. Na een excursie naar de wereld van App Development met Augmented Reality hebben we o.a. 7 jaar lang een vakantie appartement verhuurd. Daar gaan we nu stoppen om in deze kamers kantoorruimtes te creëren.

We hebben er veel zin in om de Maasdorpen voort te zetten. 

“Ik ben schrijfster, ontwerpster, marketeer, redactrice, projectmanager, trainster, presentatrice en Duitse, maar vooral een blije inwoonster van het mooie Arcen.”

Nina Krockow

DAAROM ZETTEN WE DE MAASDORPEN VOORT

Wat al meer dan 50 jaar een begrip is moet gewoon blijven. Een huis-aan-huis blad is ondanks social media het betere communicatie medium in een kleine gemeenschap zoals de Maasdorpen Arcen en Lomm.

Koop lokaal heeft zeker sinds Corona een belangrijke betekenis gekregen. Wij moeten zelf zorgen voor het behoud van de vele mooie winkels, (sport)verenigingen, bedrijven en vrijetijdsaanbod in onze eigen directe omgeving.. Een blad als de Maasdorpen is de schakel tussen de lokale aanbieder en de inwoners. 

Wij zijn ervan overtuigd dat het dorpsleven en de vele activiteiten (hopelijk gauw) weer op gang zullen komen. 

De Maasdorpen zal vooralsnog blijven wat het was. Misschien volgen in de loop der tijd nieuwe ontwikkelingen of ideeën.

“Ik ben bedrijfsadviseur, projectmanager, ICTer, halve Fries en nog veel meer, maar vooral een  blije inwoner in dit mooie Maasdorp.”

Johan Noever