+31 (0)6 45376223 print@maasdorpen.nl

Over Ons

MaasMediaPlus heeft per 1 januari 2022 de Maasdorpen overgenomen

Wij zijn Nina Krockow en Johan Noever

Samen zijn we al meer dan 46 jaar ondernemers en wonen en werken al vele jaren samen vanuit ons huis op de Derckxweg in Arcen. Na een excursie naar de wereld van App Development met Augmented Reality hebben we o.a. 7 jaar lang een vakantie appartement verhuurd. Daar zijn we nu mee gestopt en hebben deze kamers omgetoverd tot uitgeverij. We hebben er veel zin in om de Maasdorpen voort te zetten. 

“Ik ben schrijfster, ontwerpster, marketeer, redactrice, projectmanager, trainster, presentatrice en Duitse, maar vooral een blije inwoonster van het mooie Arcen.”

Nina Krockow

DAAROM ZETTEN WE DE MAASDORPEN VOORT

Wat al meer dan 50 jaar een begrip is moet gewoon blijven. Een huis-aan-huis blad is ondanks social media het betere communicatie medium in een kleine gemeenschap zoals de Maasdorpen Arcen en Lomm.

Koop lokaal heeft zeker sinds Corona een belangrijke betekenis gekregen. Wij moeten zelf zorgen voor de leefbaarheid en het behoud van de vele mooie winkels, (sport)verenigingen, bedrijven en vrijetijdsaanbod in onze eigen directe omgeving.. Een blad als de Maasdorpen is de schakel tussen de lokale aanbieder en de inwoners. 

Met de Maasdorpen willen we wél over de grenzen kijken. Tenslotte grenzen Arcen en Lomm aan een kant aan de Duitse Niederrhein en aan de andere kant aan de Maasdorpen aan de overzijde van de rivier. Grenzen zijn er om ze te slechten. 

“Ik ben bedrijfsadviseur, projectmanager, ICTer, halve Fries en nog veel meer, maar vooral een  blije inwoner in dit mooie Maasdorp.”

Johan Noever